مواد لازم برای تهیه پارفه نارگیل و انبه
ماست 2 پیمانه
انبه رسیده متوسط 1 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
عسل 2 قاشق غذاخوری
آموزش درست کردن پارفه نارگیل و انبه :
ماست را هم بزنید تا یکدست شود.
انبه را پوست بگیرید و به صورت مکعبهای 1.5 سانتیمتری قاچ کنید تا حدود 1 پیمانه بشود .
در یک کاسه کوچک، ماست و شربت افرا را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
پیمانه انبه را در 4 لیوان مخصوص دسر (parfait) بریزید.
روی انبهها را 2 قاشق غذاخوری نارگیل پر کنید.
پیمانه ماست را در هر کدام از لیوانها بریزید.
انبههای باقیمانده را بین لیوانها تقسیم کنید.
در مرحله آخر با دو قاشق غذاخوری نارگیل باقیمانده روی لیوانها را تزیین کنید.
نکات تکمیلی درباره پارفه :
پارفه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا پانزده دقیقه
پارفه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای چهار نفر مناسب میباشد .
درباره این سایت