مواد لازم برای تهیه پارفه نارگیل و انبه

 

 


ماست 2 پیمانه
انبه رسیده متوسط 1 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
عسل 2 قاشق غذاخوری
 

 
آموزش درست کردن پارفه نارگیل و انبه :


ماست را هم بزنید تا یکدست شود.
انبه را پوست بگیرید و به صورت مکعب‎های 1.5 سانتی‎متری قاچ کنید تا حدود 1 پیمانه بشود .
در یک کاسه کوچک، ماست و شربت افرا را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
پیمانه انبه را در 4 لیوان مخصوص دسر (parfait) بریزید.
روی انبه‎ها را 2 قاشق غذاخوری نارگیل پر کنید.
پیمانه ماست را در هر کدام از لیوان‎ها بریزید.
انبه‎های باقی‎مانده را بین لیوان‎ها تقسیم کنید.
در مرحله آخر با  دو قاشق غذاخوری نارگیل باقی‎مانده روی لیوان‎ها را تزیین کنید.
 
 
نکات تکمیلی درباره پارفه :


پارفه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا پانزده دقیقه
پارفه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای چهار نفر مناسب میباشد .

چگونه شکم خود را تمیز کنیم ؟

مواد لازم برای تهیه پارفه نارگیل و انبه

با روغن مار برای همیشه ابروها و مژه های پرپشت داشته باشید .

نارگیل ,انبه ,پارفه ,مواد ,ماست ,لیوان‎ها ,و انبه ,نارگیل و ,پارفه نارگیل ,مواد لازم ,انبه را ,قاشق غذاخوری نارگیل ,تهیه پارفه نارگیل

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زبان آموزی ایران پابجی جامبو بگ تهران تولیدی دختر باسلیقه دینا وب بازار جهانی از هر دری سخنی اکو آمپلی فایر فایل های از سر تا سر وب اخبار بازی ها و تکنولوژی و جدیدترین اختراعات پیشرفته